Тернопільський автовокзал відновив роботу: які напрямки залишаються закритими

Опубліковано:
2 Червня, 2020

У Тернополі відновив роботу центральний автовокзал міста. Більшість напрямків – відкриті. Проте залишаються й ті маршрути, куди пасажирські перевезення поки що не здійснюватимуть. Про дотримання умов карантину та роботу станції журналістам “Файного міста” розповіла начальник відділу пасажирських перевезень Ганна Юрковська.

За словами Ганни Антонівни, автовокзал розпочав свою роботу з дотриманням усіх карантинних вимог. Поки що станція працює не на повну потужність. Є напрямки, які досі залишатимуться закритими для пасажирських перевезень.

“Зараз автовокзал здійснює всі види можливих перевезень. Це, зокрема, міжміські, міжобласні, міжнародні, внутрішньорайонні та внутрішньообласні. Якщо перевізник прибув до нас, ми розпочинаємо продаж квитків на його автобуси.“

Стосовно міжобласного сполучення Ганна Юрковська відзначила, що є чотири області та два райони, куди автобуси поки не курсуватимуть.

“Міжобласне сполучення відновлюється. Але на сьогодні воно залишається закритим для таких областей, як Львівська, Чернівецька, Рівненська та Закарпатська. Серед закритих для пасажирського перевезення районів – Кременецький та Шумський. Щодо міжнародних перевезень, то зараз придбати квитки можна лише до Польщі” , – зазначає Ганна Юрковська.

Продаж квитків обмежений – тільки на “сидячі” місця. Пасажири зобов’язані мати маску як у салоні транспорту, так і на території автовокзалу. Проводиться температурний скринінг. Біля кас пасажири розміщені на відстані півтора метри один від одного. Не дозволено перебування людей у залі очікування.

“Кожні дві години працівники автовокзалу міняють рукавички та маски. Відповідно до цього часу проводиться дезінфекція залу. Персонал повністю забезпечений всім необхідним”, – додає Ганна Юрковська.

Найбільш популярними зараз є такі напрямки – Бережани, Чортків і Теребовля, серед міжобласних – до Івано-Франківська. Проте людей не багато, великого напливу пасажирів немає.

“Сьогодні я відправлятимутьсь у напрямку Бережан. Людей немає – 5-6 чоловік у салоні. Карантинних заходів і я і колеги дотримуємося повністю – маски та дезінфікуючі засоби закупили. Дезінфікуємо після кожного рейсук, часу на це не шкодуємо. Тільки чекаємо на пасажирів. Поки їх немає багато, але сподіваємося, що невдовзі поблішає”, – каже водій Володимир.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: