Із 1 червня на дорогах Тернопільщини буде обмежено рух великовагових транспортних засобів

Опубліковано:
31 Травня, 2020

Державне агентство автомобільних доріг України керуючись вимогами Законів України з метою зменшення руйнувань асфальтобетонного покриття доріг з 1 червня 2020 року застосовує обмеження та заборону руху автомобільними дорогами загального користування державного значення.

Обмеження діятимуть у денну пору доби при температурних показниках повітря вище +280С.

Під вимогу підпадають великовагові транспортні засоби фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь понад 7 тонн.

– Обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

– На автомобільних дорогах загального користування державного значення встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити. 

– Для тимчасової стоянки транспортних засобів використовуються 982 майданчика в смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу. 

Про застосування зазначених обмежень та місць розміщення тимчасових майданчиків поінформовано зацікавлені центральні органи виконавчої влади та асоціації автомобільних перевізників.

Дотримання водіями вантажних транспортних засобів вагових параметрів та вимог дорожніх знаків здійснюватимуть територіальні підрозділи Укртрансбезпеки та відповідні обласні підрозділи Національної поліції України. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вантажівка, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: