В аварії на Тернопільщині загинув водій, пасажири двох автівок травмовані (Фото)

30.05.2020 19:43   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Зборівському районі під час ДТП загинув водій. Троє пасажирів травмовані. Аварія трапилася сьогодні близько 16-ї на трасі Тернопіль-Львів. Повідомляють у пресслужбі Нацполіції області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel, неподалік села Озерна, на спуску виїхав на смугу зустрічного руху. Такий маневр став причиною того, що він зіткнувся з зустрічним автомобілем  Volkswagen Polo. 

В аварії на Тернопільщині загинув водій, пасажири двох автівок травмовані

В аварії на Тернопільщині загинув водій, пасажири двох автівок травмовані

Від удару водій іномарки Opel загинув на місці події, двох його пасажирів госпіталізували до лікарні. Ще одного рятувальники вивільнили з автівки і шпиталізували. 

Медики надали допомогу пасажирам

В аварії на Тернопільщині загинув водій, пасажири двох автівок травмовані

Також меддопомогу лікарі надали і подружжю з іншого автомобіля.

Вирішують питання про внесення цієї автопригоди до ЄРДР згідно зі статтею 286 частина 2 ККУ. Це порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.За це карають "позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Суспільне  

Коментарі