Що додає жінкам сексуальності (Фото)

Чоловіки, якщо ви побачили ці дві ямочки на поясниці у жінки – відразу роздягайте її.

29.05.2020 22:41   Джерело: sport.korupciya.com
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Як стверджують фахівці з жіночої краси, ці милі впадинки надають своїй власниці + 20% сексуальності! А медики кажуть, що вони – ще й показник відмінного здоров'я!  

Цю анатомічну подробиця, що носить ще ім'я "ямочки Венери" давно примітили художники. Такі пікантні поглиблення в нижній частині жіночої спини ми бачимо на картинах майстрів ще з XV століття. Скульптори епохи Відродження теж старанно передавали ці ямочки в своїх творах.

30552e5d40c5c4009ea7a5157c7949c9

У минулі століття медики ретельно вивчали розташування даних ямочок у вагітних жінок, оскільки воно дозволяло судити про форму і ширині тазових кісток і робити прогноз перебігу майбутніх пологів. Сьогодні ж їх розглядають швидше як естетичну рису: кому-то ці впадинки до душі, а деякі зараховують їх до недоліків…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен українець має право на безкоштовні 2,28 га землі: інструкція, як їх отримати 

Сьогоднішні дані про фізіологію підказують, що ці милі ямочки підкреслюють гарний розвиток і міцне здоров'я своїх власниць. Вони говорять про те, що маса тіла і м'язовий розвиток в нормі, а також у наявності відмінне кровообіг! 

Окремі дослідники стверджують також, що дівчата з ямочками більш сексуальні не тільки зовні, вони легко збуджуються і досягають оргазму. Роди у них також бувають легкими, а діти – здоровими.

А як вам такі впадинки на спині? Здаються вони симпатичними і еротичними?

1461857145158539414

thumb-600x315-3-1


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: sport.korupciya.com  

Коментарі