«Черги такі ж як на початку карантину»: тернополяни знову ринулись на заробітки

29.05.2020 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

З послабленням карантину  тернополяни знову ринулися закордон. Масові черги на кордоні з Польщею, які були на початку пандемії, але тепер українці не повертаються додому, а виїжджають знову на заробітки. Про це повідомляє інтернет–видання «Тернополяни».

Люди стоять майже від п’ятої ранку, щоб перетну пішки кордон. Майже дванадцять години черги, і вони вже в іншій країні. Навіть 14 денна самоізоляція, яку повинні пройти приїжджі, окрім тих хто працює в полі, не стає перепоною. Як зазначають люди у соціальних мережах, через відсутність роботи вдома, вони їдуть закордон.

Так, для перетину польського кордону українцям необхідно мати: діючий закордонний паспорт, страховку та 400 злотих. Людей пропускають і з біометричними паспортами, але потрібне запрошення та вказати адрес, де особа перебуватиме на 14 денній самоізоляції. Якщо ж наявна сезонна віза, то самоізоляціє не потрібна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі