Нардепка знову привезла гуманітарну допомогу лікарям Тернопільщини

Опубліковано:
29 Травня, 2020

Захисні медичні костюми найвищого рівня корейського виробництва вже вкотре привезли на Тернопільщину. Цього разу гуманітарну допомогу отримали медики на Борщівщині, Бучаччині та Монастирищині.

Лікарі не втомлюються дякувати волонтерам, адже їхня допомога насправді врятувала не одне людське життя. Оскільки все частіше фіксують безсимптомні випадки захворювання на коронавірус, тож засоби індивідуального захисту завжди потрібні.

До прикладу, лікар-інфекціоніст Бучацької районної лікарні Павло Казмирук розповідає, попри те, що забезпечення з бюджетних коштів таки є, чимало допомагають засобами захисту та розхідними матеріалами й представники бізнесу та волонтери.

У Монастириськах ж, де спочатку був епіцентр захворювань на Covid-19, як ніде знають, на скільки важливі засоби захисту, адже через їх відсутність від пацієнтів можуть заразитися медики, зауважив екс-голова Монастириської РДА Степан Бойко.

Наразі Тернопільщина є однією із перших областей у списку за кількістю хворих на коронавірус. Серед інфікованих й справді значний відсоток медиків. Депутат Тернопільської облради Степан Барна каже, саме тому неабияк важливо надавати їм необхідний захист.

Вже вдруге нашу область відвідала народна депутатка Софія Федина. Запевнила –  така допомога не перша і точно не остання, адже хвороба нікуди не зникла, а лікарі й надалі не повністю забезпечені.

Тож, волонтери продовжують допомагати медичним закладам Тернопільщини, оскільки залишатись осторонь не можуть. А ще наголошують: допомагаючи медикам, ми вберігаємо перш за все себе та своїх рідних. Запевняють, дбатимуть про лікарів доти, поки вони цього потребуватимуть.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #федина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: