У Тернополі запрацюють пришкільні дитячі табори

Опубліковано:
28 Травня, 2020

У Тернополі з 1 червня відкриють спортивні школи, а з 10 — пришкільні дитячі табори. Про це вирішили на засіданні тернопільського штабу для боротьби з коронавірусом, яке відбулося 28 травня.

Так, лікарі-епідеміологи роглянули питання щодо відкриття  басейнів, дитячих пришкільних таборів, ДЮСШ під час адаптивного карантину.

Як зазначила начальник управління освіти ТМР Ольга Похиляк, з 1 першого червня просять надати дозвіл особисто подавати документи у школи та проведити вступні випробування. Також, необхідно ряд згод для проведення навчальними закладами практично-лабораторних занять.

«Просимо з 1 червня надати дозвіл Галицькому коледжу та місцевим училищам для проведення практично-лабораторних занять, з врахуванням ситуації Кременецького та Монастириського районів. Тобто, діти з тих районів будуть проходити заняття дистанційно. Також, є потреба у відновленні пришкільних таборів з 10 червня на базі навчально-виховних комплексів. Що стосується мовних таборів, то вони зможуть відновити свою роботу аж в серпні. Адже, більшість з них працюють з іноземними волонтерами на основі договорів», — розповідає Ольга Похиляк.

Також, уже з 1 червня діти зможу відвідувати заняття на свіжому повітрі у спортивних школах. Що стосується роботи басейнів, враховуючи рекомендаціях санітарного лікаря, їхнє відкриття буде можливе аж в серпні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДЮСШ, #карантин, #коронавіру, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: