Тернопільські патрульні виявили водія, який вчинив ДТП та зник з місця автопригоди

Опубліковано:
28 Травня, 2020

На спецлінію 102, звернувся громадянин та повідомив, що декілька хвилин тому автомобіль ЗАЗ білого кольору, здійснив наїзд на його автомобіль та покинув місце ДТП. Заявник також зазначив, що автівка, внаслідок зіткнення, отримала характерні пошкодження.

Охоронці порядку розпочали пошуки правопорушника та вже за 15 хвилин, на вулиці Текстильна, інспектори помітили автомобіль ЗАЗ, схожий за описом заявника. Поліцейські зупинили автівку та, під час спілкування з водієм, виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.
Громадянинові запропонували пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу, за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2,08 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом межу.

Патрульні склали на водія протоколи за ч. 1. ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП та за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП, а транспортний засіб направили на арештмайданчик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: