«На ньому одяг був весь спалений», – батьки 15-річного тернополянина розповіли про нещасний випадок з сином (Відео)

27.05.2020 21:43   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі хлопець в результаті нещасного випадку отримав опіки понад 30% поверхності тіла. 15-річний тернополянин намагався зробити селфі на даху потяга, коли зазнав ураження струмом та впав з вагона. Зараз дитина прооперована та отримує всю необхідну терапію.

Хоча потерпілий знаходиться при свідомості, стан його важкий. Тривалість лікування залежатиме від важкості отриманих опіків. Батьки хлопця у шоковому стані. Зараз вони постійно перебувають біля сина. Про події того дня згадують з жахом.

“Мені зателефонувала дружина і сказала, що дитина впала з вагона. Коли я вже приїхав на місце, то побачив, що є травми, одяг був весь спалений. Він був з друзями, які його зразу відтягнули з того місця. Вони надали першу медичну допомогу і зателефонували нам. Ми вже в свою чергу викликали швидку і лікарі нас забрали з місця трагедії.

Трапилося це на вулиці Бродівська, на третій колії сортувального ДЕПО, навпроти АЗС. Він перелазив через вагон, зловився за драбину і його вдарило струмом.

Чи звертатися у поліцію і як дальше діяти, ми поки не вирішили. Будемо радитися ще з юристами”, – каже батько потерпілого юнака пан Степан.

Зазначимо, батьки стверджують, що нещастя трапилося на території залізничного ДЕПО.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі