Дитячі табори на Тернопільщині готуються до відкриття

Опубліковано:
26 Травня, 2020

На Тернопільщині літні оздоровчі табори для дітей готують до початку роботи. У закладах завершують ремонт, а персонал проходить протипожежні навчання. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Табори уже перевірили пожежники, працівники Держпродспоживслужби, Держпраці, ДСНС, Ради профспілок та Тернопільської облдержадміністрації. Першочергово перевірку пройшли ті заклади, у яких відпочиватимуть діти пільгових категорій. Зокрема, у Тернопільській області близько 10 таборів, в яких щорічно відпочивають діти-сироти, діти з малозабезпечених і багатодітних сімей, відмінники та діти учасників російсько-української війни.

До слова, цьогоріч з обласного бюджету на оздоровлення дітей виділено майже 8 млн грн. Крім того, в районних бюджетах та територіальних громадах на ці потреби закладено ще 8 млн грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #літні табори, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оздоровлення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: