У Тернополі знову запрацював культовий заклад громадського харчування

Опубліковано:
26 Травня, 2020

«Життя повернулося у Тернопіль! «Стара піцерія» запрацювала!», — пише у мережі «Фейсбук» Роман Безкостий. Тернополяни такій новині неабияк зраділи, адже це улюблений заклад громадського харчування не одного покоління містян.

На час карантину «Стара піцерія», що на вул. Шашкевича, як і решта закладів в Тернополіі не працювала. Але сьогодні її двері знову відкриті для тих, хто хоче дешево і смачно поїсти.

Нагадаємо, наприкінці червня 2018 року найпопулярнішу і водночас найдавнішу у Тернополі “Стару піцерію” зачинили на ремонт. Тернополяни увесь цей час лише здогадувались що саме змінять у закладі, подейкували, що його зовсім хочуть закрити, адже до того піцерію відвідав телеведучий програми “Ревізор” Микола Тищенко, який не тільки не дав відзнаки, а й порадив працівникам закладу звернутися до дирекції з вимогою оновити приміщення, кухню та осучаснити культовий заклад Тернополя.

До його порад таки прислухалися. Втім, особливих нововведень в меню не ввели. Тернополяни кажуть, що це й на краще. Адже в цьому і є «сам сік», коли в меню з наїдків лише піца, спагеті і бульйон, рецептура яких довгими роками тримається в строгому секреті.

84514697_2635973543198981_2828378196552974336_o.jpg

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #піцерія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: