Підсумки можуть виражатися не тільки в цифрах, і свідченням цьому став нещодавній ефір. Тарас Демкура, підприємець, меценат, віцепрезидент Національного комітету Міжнародної торгової палати України запропонував усім учасникам платформи Поки Всі Вдома — Маркетинг змін пригадати, що зроблено за 1,5 місяці спільної роботи.

Так, за цей час на платформі виступили понад 50 топових експертів різних галузей, і їх почули 5000 активних учасників, а загалом − десятки тисяч людей. Але зроблено більше: кожен з учасників і глядачів зміг відчути себе причетним до змін, які вже відбуваються, і які ще будуть. Експерти, представляючи різні галузі, говорили про спільне, близьке усім, − про уміння бути позитивним, не розчаровуватися, навчатися і самовдосконалюватися, прагнути стати красивим і здоровим. Такі настрої допомагають долати труднощі, розглядати карантин як час для того, щоб, усвідомити, хто ти є, навчитися бачити те, що інші не помічають, і домагатися успіху.

null

Успіх залежить від нашої реакції на виклики долі. Сам Тарас Демкура достойно витримав випробування, викликані кризами, починаючи з 1998 року. Колишній вчитель став першим, хто системно з наукової точки зору дослідив теоретико-методологічні засади маркетингових комунікацій рекомендаційного маркетингу в умовах глобалізації.

Рекомендаційний маркетинг, наприклад, може принести велику користь у розвитку внутрішнього туризму, коли подорожуючі, вражені красою краю і гостинністю господарів, будуть рекомендувати незабутній маршрут друзям і знайомим.

null

Криза мине, і вже сьогодні вималювалися нові орієнтири для розвитку бізнесу:

– соціальна відповідальність;

– інвестування в молодь;

– персоніфіковане обслуговування;

– екологія;

– примноження культурної спадщини;

– взаємодопомога;

– об’єднання, утворення спільнот.

Завдяки спільній роботі Україна з часом увійде в топ кращих європейських країн!  

 
Нагадаємо, що 6 квітня по Україні розпочала роботу платформа «Поки всі вдома — змінюйся». Вона корисна для підприємців, які готові до нових викликів, працівників, фрілансерів, віддалених фахівців, які прагнуть рости та розвиватися, молоді в активному пошуку себе, активних громадян, які прагнуть опанувати нові навички та почати на них заробляти. 

Як проходять онлайн-лекції? Тарас Демкура, підприємець, меценат, віцепрезидент Міжнародної торогової палати, особисто запрошує на інтерв’ю спікерів, які допомагають кожному учаснику платформи зрозуміти себе, свої професійні особливості, переваги, цінності, унікальні якості та намалювати дорожню карту на поточний рік з урахуванням ситуації, в якій ми сьогодні опинилися.

Організатори готують нові зустрічі з цікавими спікерами, провідними експертами та запрошують долучатися до платформи «Поки всі вдома — змінюйся».

Приєднатися до закритого телеграм-чату, можна зареєструвавшись за посиланням: https://pokyvsivdoma.com.ua/

Долучитися до платформи на фейсбук можна тут: Поки Всі Вдома – Маркетинг змін (https://www.facebook.com/groups/687778691960235/)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поки_всі_вдома, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: