У Тернополі встановлюють контейнери для збору використаних масок

Опубліковано:
25 Травня, 2020

В аптеках Тернополя встановлять контейнери для збору використаних рукавичок та масок. Відповідне рішення прийняли на засіданні міського штабу для боротьби з коронавірусом.

Для того щоб не допустити повторних спалахів COVID-19, штаб звернувся до керівників та власників аптек з проханням проявити максимальну громадську свідомість та пильність щодо запровадження колективної безпеки населення міста. Так, спеціальні контейнери для утилізації засобів індивідуального захисту встановлять в аптечних приміщеннях. На місткості буде вказано їх призначення.

«Втілення вказаної вимоги сприятиме додатковому посиленню безпеки життєдіяльності міста у питанні утилізації відходів медичного спрямування щоденного використання», – пояснює начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський.

До слова, встановлювати спеціальні контейнери для утилізації використаних засобів індивідуального захисту розпочали з 22 травня. Виконання контролюватиметься управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР спільно з управлінням муніципальної поліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #засоби індиивідуального захисту, #карантин, #коронавірус, #маски, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рукавиці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: