Тернопільщина: у Кременецькому районі не послабили карантин

Опубліковано:
25 Травня, 2020

Усі регіони Тернопільщині, окрім Кременецького, перейшли до другого етапу послаблення карантину. Відповідне рішення прийнято на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації.

Уряд опублікував критерії для пом’якшення карантину у регіонах. Серед яких: середня кількість випадків COVID-19 за сім днів на 100 тисяч населення не має перевищувати 12 осіб; завантаженість ліжок у лікарнях не повинна перевищувати 50 відсотків;

« У Кременецькому районі цей показник складає 15,8. Відповідно, у цьому районі карантинні заходи не будуть послаблені», – зазначила головний санітарний лікар Тернопільської області Оксана Чайчук.

Також, показник завантаженості ліжок хворими на COVID-19 в Кременецькому районі перевищує допустиму норму – 76,2 %. Тому, керуючись постановою Кабміну, в районі вирішили не послаблювати карантинні заходи.

До слова, станом на 25 травня, на Тернопільщині 1121 випадок COVID-19, з них 24 – летальні, 791людина одужала.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавіру, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: