«Містить прямі корупційні ризики»: нардеп Андрій Богданець не підтримав законопроєкт про повернення вкрадених активів з-за кордону

24.05.2020 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Під час засідання 20 травня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт №3304 «Про внесення змін до Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів».

Він має на меті повернути Україні активи, здобуті незаконних шляхом та виведені за кордон.

За відповідне рішення проголосували 258 народних обранців. Однак нардеп від «Слуги Народу» з Тернополя Андрій Богданець не підтримав законопроєкт № 3304, бо, на його думку, він містить прямі корупційні ризики й потребує доопрацювання.

Про це Андрій Богданець повідомив на своїй сторінці у Facebook.

– Я не підтримав законопроект № 3304 про внесення змін до Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» він потребує серйозного доопрацювання, оскільки в ньому відсутні основні принципи прозорості та відкритості у реалізації та управлінні арештованими активами і присутні прямі корупційні ризики, – написав Андрій Богданець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі