Олег Караванський: «Наш обов’язок – допомагати людям»

Опубліковано:
24 Травня, 2020

Кажуть, справжній друг пізнається в біді. Коли трапляється лихо, добре видно, хто твій товариш, а хто стоїть осторонь і байдуже спостерігає. Показала, хто є хто й епідемія коронавірусу. Адже, поки одні сиділи вдома, насупивши носа, нарікали на все і всіх, інші, не покладаючи рук, працювали, допомагали медикам, одиноким потребуючим людям.

Ніколи не стояв осторонь до чужих проблем голова правління ПАТ “Тернопільгаз” Олег Караванський. Усі, хто знайомі з Олегом Івановичем, знають про його основне життєве кредо: “Якщо хтось тобі зробив добро, пам’ятай усе життя. Якщо ж ти комусь робиш добро, забудь і йди далі”.

Історія “Тернопільгаз” – це час, помножений на досвід, це щоденна праця висококваліфікованого колективу, який розвивав господарську і соціальну інфраструктуру, це становлення підприємства справді європейського типу, до якого чимало зусиль доклали керівники й акціонери товариства, начальники районних управлінь та дільниць. Це – 100% оснащення житлового фонду лічильниками газу в газових господарствах області, щорічне покращення надання послуг населенню з ремонту побутових лічильників газу.

За всю багаторічному історію підприємство здійснило безліч соціальних ініціатив, ніколи не стоїть осторонь людських проблем. Завжди протягає руку допомоги тому, хто цього потребує.

Хорошим другом газовиків є ПП “Компанія “Надєжда”, зокрема директор Віктор Батраченко. Їхня тісна співпраця дає можливість задіяти виробничі потужності цеху ГНС реалізації скрапленого газу споживачам західного регіону.

Слід зазначити, що компанія з 30-ти річною історією успішної діяльності – один із найвпливовіших гравців на українському ринку, що володіє 30-ти відсотковою часткою нафтопродуктів Полтавської області. 

Саме разом із цією компанією ПАТ «Тернопільгаз» провів чимало соціальних ініціатив. До слова, нещодавно вони спільними зусиллями закупили для медиків Тернопільщини  такі необхідні в час пандемії коронавірусу захисні костюми.

Олег Іванович Караванський особисто вручив їх головним лікарям: Ярославу Чайківському (Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги), Михайлу Джусу («Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»), Григорію Корицькому (Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня). Окрім цього, необхідні захисні костюми передали і в Підволочиську районну лікарню, де перебували діти, що постраждали внаслідок вибуху газу в клубі села Угринів.

«Дорогі медики, саме ви сьогодні перебуваєте на передовій війни з невіданою досі інфекцією. Щодня наражаючи себе і свої сім’ї на небезпеку, ви рятуєте людські життя. Тож ми маємо зробити усе можливе, щоб хоч якось допомогти вам, полегшити нелегку щоденну працю. Маємо надію, що оці костюми захистять вас від інфекцій», – щиро сказав Олег Караванський, вручаючи допомогу медикам.

До слова, це лише початок надання допомоги. ПАТ «Тернопільгаз» разом із ПП “Компанія “Надєжда” і надалі допомагатимуть лікарням. Тож невдовзі тернопільські медики знову отримають необхідний захист.

Зоряна ДЕРКАЧ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #караванський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: