«Лише з медичною довідкою»: у Тернополі діти зможуть ходити у садки

Опубліковано:
23 Травня, 2020

У Тернополі з 1 червня відновлять роботу дошкільні навчальні заклади. Проте, дитина зможе відвідувати садок за умови наявності медичної довідки. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Отримати  довідки форми 095/о  можна буде  з 22 травня. Такий  документ видається  лікарями-педіатрами, дільничними та сімейними лікарями про відсутність медичних протипоказів, з відміткою про відсутність  контакту з хворими на інфекційні хвороби, хворими на COVID-19, з підозрою на COVID-19, та з особами, які перебувають на самоізоляції.  Уже з 1 червня у дитячому садочку медичний працівник буде проводити огляд дитини на педикульоз і коросту, вимірювати температуру тіла з відміткою у журнал.

До слова, діти, які не мають профілактичних щеплень, в заклад дошкільної освіти будуть прийняті тільки за рішенням комісії лікарів педіатричного відділення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #диячий садок, #дошкільний навчальний заклад, #карантин, #коронавірус, #медична довіка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: