У Тернополі чоловіки кулаками виховували підлітків за куріння

Опубліковано:
23 Травня, 2020
21 травня до співробітників Тернопільського відділу поліції із заявами звернулися двоє тернополян, котрі  заявили про побиття їхніх п’ятнадцятирічних синів.

 
Зі слів заявників, невідома особа  нанесла хлопцям тілесні ушкодження в дворі багатоповерхівки по вулиці Князя Острозького.
 
Співробітники ювенальної превенції спільно з дільничними офіцерами поліції встановили, що до побиття неповнолітніх причетний 32-річний тернополянин.
 
Інцидент трапився 20 травня, коли на зауваження жительки багатоповерхівки не палити під вікнами її квартири та не шуміти, один з неповнолітніх обізвав жінку. Та зателефонувала й поскаржилася чоловікові. На розбірки з підлітками чоловік прийшов не сам, привів свого знайомого. Зі слів очевидців, саме останній завдавав школярам ударів.
 
Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 125 ККУ. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підліток, #сигарета, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: