У Тернополі відвідувач банку погрожував підірвати установу

Опубліковано:
22 Травня, 2020

Про значну кількість автомобілів поліції біля “Ощадбанку” на вул. Миру 21 травня близько 18.00 редакцію Терміново повідомив читач Андрій, який згодом надіслав на електронну адресу фото з місця події. 

За словами тернополянина, жителі прилеглих будинків думали, що була спроба пограбування банку. У поліції журналістці Терміново повідомили, що насправді чимало правоохоронців оперативно прибуло до фінустанови через конфліктного відвідувача.

– Виникло непорозуміння між клієнтом і працівниками банку, – повідомив начальник відділу комунікації поліції в Тернопільській області Сергій Крета. – Він їм погрожував, казав що підірве банк, має бомбу. Оскільки була загроза вибуху, тому було так багато поліції. Але насправді той чоловік нічого з собою не мав. Його затримали і доставили у міський відділ поліції для встановлення особи і з’ясування всіх обставин цього інциденту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банк, #бомба, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: