Сьогодні, 22 травня, владика Нестор святкує День народження

Владика Нестор відзначив своє особисте свято, звершивши Божественну літургію, адже саме 22 травня Православна Церква молитовно згадує перенесення мощей святителя i чудотворця Миколая з м. Мири Лiкiйські в м. Бар (1087).

Ваше Високопреосвященство!

У Ваш день народження наша єпархія підносить щиру молитву Христу Спасителю за Вас, щоб подав Вам багато років плідного та щасливого служіння в мирі, любові й радості. Бо «Не може сховатися місто, що стоїть на верху гори» (Мт. 5:12), і, в згоді з цим євангельським словом, ви несете подвиг Вашого чернечого та архієрейського служіння, своєю любов’ю об’єднуєте навколо себе православних християн нашого краю, мудро ведете нас по шляху спасіння.

Дорогий владико! Прийміть найтепліші слова вітання. Нехай Господь пошле Своє благословення і допомогу на всі починання і труди Вашого нелегкого служіння. Хай подасть мирну, світлу радість Вашому серцю, щоб благодать Божа незмінно зміцнювала Ваші сили, духовні і тілесні, в тому високому служінні, на яке покликав Вас Господь.

Είς πολλά έτη, δέσποτα!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська єпархія Православної Церкви України  

Коментарі