У Тернополі повноцінно працюватиме громадський транспорт

22.05.2020 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

 

У Тернополі з 25 травня повністю відновиться робота громадського транспорту. Також, на засіданні міського оперативного штабу обговорювали питання відновлення маршрутів у села, які приєдналися до громади. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

До 25 травня у місті збільшать кількість спецрейсів. Вони працюватимуть у звичному режимі, але уже перевозитимуть всіх пасажирів без необхідності пред’явлення спецпропуску чи довідки з місця роботи. Також, відновлять приміські сполучення.

Як зазначає начальник управління транспортних мереж та зв’язку Олег Вітрук, громадський транспорт територіальної громади на міському і приміському сполученні готовий розпочати роботу із забезпеченням всіх необхідних протиепідемічних заходів: робота в засобах індивідуального захисту, проведення дезінфекції в транспорті, перевезення пасажирів в масках тощо.

До слова, пасажири у громадському транспорті зобов’язані бути у масці. Оплачувати за проїзд можна буде «Карткою тернополянина», готівкою або банківською карткою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі