Попри чутки, Деревляний поведе обласну «Батьківщину» на місцеві вибори

Опубліковано:
22 Травня, 2020

Багатолітній керівник Тернопільської обласної організації партії ВО “Батьківщина” Василь Деревляний, попри прогнози та чутки в політичних колах Тернопільщини, продовжує виконувати обов’язки керівника обласного осередку політсили.

Після зустрічі з лідером партії Юлією Тимошенко, Василь Деревляний написав на своїй сторінці у Facebook пост, у якому зазначив, що голова ВО “Батьківщина” висловила підтримку на місцевих виборах обласній організації під його головуванням.

“Доброго дня шановні українці! Цими вихідними мав робочу зустріч в офісі парії з лідером партії “Батьківщина” Юлією Тимошенко. Під час зустрічі, Юлія Володимирівна, поцікавилась ситуацією в області з COVID-19 та побажала партійцям і жителям області дотримуватися заходів карантину, поважати один одного та бути здоровими.”,  – зазначив перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

За його словами, лідер партії висловила “тверду підтримку обласній організації”. В ході розмови обговорювалося питання підготовки до виборів рад місцевого самоврядування. Юлія Тимошенко дала обласній організації доручення розпочати формування списків кандидатів в депутати, як до Верховної Ради України, так і до місцевих рад.

“Ми маємо зробити цей підбір так, щоб прийшовши в ради, дати серйозний бій внутрішнім і зовнішнім ворогам, захистити українську землю від розграбування світовими аферистами та привести законодавство України до порядку – де кожен закон буде захищати українську націю а не розграбовувати її. Ми, спільно з вами, зобов’язані підібрати таких патріотичних, порядних, принципових, фахових, авторитетних та відданих ідеям української нації кандидатів, як і з членів партії “Батьківщина”, так і безпартійних жителів області. До співпраці. Разом ми переможемо!”,  – резюмував політик.

Слід зазначити, що намагання спровокувати розкол в місцевій оранізації білосердечних реалізовуються не вперше. Напередодні президентських виборів 2019 року, ряд політичних гравців краю вже здійснювали наміри розхитати крісло голови обласного осередку “Батьківщини” під Василем Деревляним, але безуспішно.

Судячи з допису екснардепа, Юлія Володимирівна довіряє йому і не збирається відставляти давнього і вірного “вояку” старої гвардії “батьківщинців”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #деревляний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: