У Тернополі професійні боксери підпалили дорогу іномарку

Опубліковано:
22 Травня, 2020

У Тернополі професійні боксери підпалили автомобіль. Злочин трапився 13 травня близько четвертої ранку. Автівка марки Nissan Qashqai знаходилися в одному із дворів на проспекті Степана Бандери.  Збитки власник автомобіля власник автомобіля оцінив в 379 тисяч гривень.

В ході розслідування проводилися негласні слідчі дії, опитувалися сусіди, очевидці та знайомі потерпілого. Опрацьовували оперативники і відео з камер спостережень. Зібраний доказів вистачило, аби довести причетність до підпалу кількох осіб. 

“Було проведено тринадцять одночасних обшуків за місцем проживання фігурантів, ймовірно причетних до злочину та інших володінь, до яких вони мають доступ. Ми вилучили два автомобіля, які використовувалися для скоєння даного правопорушення, залишки пального, яким підпалювали авто, рукавиці, планшети, мобільні телефони, зброю, набої до неї. Оперативники встановили особи двох чоловіків, причетних до підпалу. Це – тернополяни. Обидвоє професійно займаються боксом. Чоловіки після злочину переховувалися. Один на території Тернопільського району, а інший виїхав у сусідню область”, – повідомили у поліції.

Двом виконавцям повідомили про підозру за частиною 2 статті 28 ККУ та частиною 2 статті 194 ККУ – умисне знищення чужого майна шляхом підпалу. Одному із підозрюваних Тернопільський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Питання щодо іншого учасника вирішується. Співробітники управління стратегічних розслідувань встановлюють місце перебування і інших осіб, причетних до даного злочину. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підпал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: