У Києві затримали тернопільського псевдополіцейського, який грабував дітей

21.05.2020 23:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

18 травня, у Києві вдалося затримати шахрая, якого намагаються спіймати ще із 2016 року. Чоловік видавав себе за псевдополіцейського та обкрадав дітей. 

Як повідомляють у поліції, чоловік користувався посвідченням поліцейського, точніше книжечкою з логотипом «Поліція». Зловмисник підходив до дітей, представлявся правоохоронцем, та повідомляв, що неподалік відбувся злочин, там викрали мобільний телефон або ж ювелірні прикраси, такі, як були у цих підлітків, тому аби у них не виникли проблеми із поліцією, речі потрібно віддати.

Повідомлення про таке шахрайство співробітники поліції почали отримувати ще у 2016 році, тоді на чоловіка відкрили кримінальне провадження та оголосили підозру, та він зник. Тому зловмисника оголосили у розшук.

Після того у Києві та Запоріжі теж почали з’являтися повідомлення про аналогічні шахрайства.

Правоохоронці тричі затримали афериста у столиці, де він заволодів майном постраждалих у Подільському районі та двічі у Святошинському на території метрополітену. Проте щоразу за рішенням суду шахрай опинявся на волі, зазначають Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Вчора правоохоронцям знову вдалося затримати шахрая. Чоловіка затримали працівники Управління з розкриття злочинів, скоєних стосовно поліцейських Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції під процесуальним керівництвом Тернопільської міської прокуратури у Києві. Наразі псевдополіцейського взяли під варту, йому інкримінують частину 3 статті 190 ККУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі