У Тернополі поховали студента, вбитого неповнолітньою (Відео)

Опубліковано:
21 Травня, 2020

Усе, чого ми хочемо – справедливості. Так кажуть друзі та близькі студента із Конго, якого вбили у Тернополі. Люсамба Ерітьє Кайембе був студентом 2-го курсу Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ТНЕУ.

Друзі та знайомі вбитого розповідають, він був хорошою, щирою людиною. Кажуть, Ерітьє з людьми сходився легко, мав веселу вдачу. Змиритися із втратою дуже важко.

У виші, де навчався студент-іноземець також шкодують за Ерітьє і співчувають рідним. Хлопця поховали у Тернополі. Через карантин доставити тіло додому неможливо. Не змогли приїхати і батьки хлопця. Друзі кажуть, для них це велике горе.

Нагадаємо, 9-го травня Люсамба Ерітьє Кайембе знайшли у квартирі мертвим. Смерть наступила внаслідок ножового поранення. У вчинені протиправного підозрюють 17-річну жительку Тернопільського району. Її затримали. Обставини події з’ясовує поліція.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #похорон, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: