Двірник дитячого садка напав з ножем на 62-річну тернополянку

Опубліковано:
21 Травня, 2020

У Тернополі двірник напав з ножем на завідувачку дошкільного навчального закладу. Завдавати ударів зловмисник став на очах у двох співробітниць. Жінці дивом вдалося уникнути смертельного поранення.

Як повідомляють в поліції, чоловік недавно працює двірником в дошкільному навчальному закладі. Він сумлінно виконував свою роботу, що підтверджують й жителі сусідніх будинків. За їхніми словами, він завжди підтримував порядок на території дитсадка.

Того дня завідувачка попросила двірника скосити траву, що його розлютило. Він спочатку почав відмовлятися робити доручення, аргументуючи тим, що і так багато працює, а потім вирішив звільнитися. Завідувачка дитячого садка не стала відмовляти чоловіка, але такий вчинок керівництва розлютив його ще більше. В результаті чого, він взяв ніж і почав замахуватися на 62-річну жінку на очах у двох співробітниць, котрі на той час перебували в кабінеті. Очевидці втекли, а нападник встиг кілька разів вдарити ножем потерпілу.

Швидка, яка приїхала на місце події, госпіталізувала жінку з пораненим обличчям. Чоловіка затримали правоохоронці. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. В рамках кримінального провадження затриманому також буде призначена судово-психіатрична експертиза.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитячий садок, #діти, #дошкільний навчальний заклад, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: