Священнослужителі передали допомогу тернополянам

Опубліковано:
20 Травня, 2020

Для тернополян, які під час карантину опинилися у скруті, передали продукти харчування та засоби першої необхідності. Допомогу підопічні БФ «Карітас Тернопіль» отримали від Тернопільсько-Зборівська архиєпархії УГКЦ.

Як зазначає директор БФ «Карітас Тернопіль» о. Андрій Марчук, багато людей відчувають наслідки карантину. Зокрема, за цих два місяці кількість мешканців, які звернулися за допомогою, збільшилося. Тому, організація потребує підтримки.

«Карантин, можливо, невдовзі й завершиться, але його наслідки ми й країна, загалом, відчуватиме ще довго. Кількість людей, які потребують нашої опіки, на превеликий жаль, збільшилась. Але, завдяки Вашому доброму серцю, піклуванню, нам вдасться допомогти ще більшій кількості потребуючих», – зауважив, звертаючись  директор БФ «Карітас Тернопіль» о. Андрій Марчук

До слова, Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський спільно із працівниками «Карітас Тернопіль» помолився за всіх потребуючих та уділив своє Архиєрейське благословення на подальше служіння ближнім, які є в потребі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #карантин, #карітас, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Тернопільсько-Зборівська архиєпархії УГКЦ.
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: