У Тернополі облаштують «Комплексний трансфер-містечко»

Опубліковано:
20 Травня, 2020

У Тернополі з’явиться ще одна зона відпочинку. Так, в сквері на вулиці C.Качали, 1 облаштують «Комплексний трансфер-містечко». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Після того, як працівники замінять комунікації, розпочнеться роботи з облаштування скверу. Згідно з проєктом, у трансфер-містечку буде зелена зона, яку поділять на п’ять локацій: інклюзивно-ресурсну, пленарну, досліджуючу, розважальну зони та кінотеатр просто неба. Також, у сквері облаштують зону для проведення інтегрованих занять на природі та різноманітних просвітницьких і мистецьких заходів. Зокрема, створять своєрідну художню майстерню зі стаціонарними мольбертами.

Відпочинкову зону зможуть використовувати як майданчик для корекційної роботи з дітьми з особливими потребами. Ремонтні роботи планують завершити до осені 2020 року.

До слова, реалізовують проєкт в рамках «Громадського бюджету 2020». Серед усіх допущених до конкурсу проєктів він набрав 2463 голоси та посів третє місце

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинкова зона, #громадський бюджет 2020, #Комплексний трансфер-містечко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сквір, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: