21 травня о 12.10 відбудеться онлайн-концерт з нагоди Дня вишиванки

20.05.2020 12:44   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

21 травня о 12.10 із актової зали Тернопільського музичного коледжу  ім. Соломії Крушельницької розпочнеться пряма трансляція  восьмого онлайн-концерту «Я по світу іду в вишиванці»,  приуроченого Дню вишиванки.

Викладачі Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької протягом карантину першими в Україні застосували сучасні інформаційно-комунікаційні технології не тільки у навчанні. З початком пандемії коронавірусу Covid – 19 коледж активно практикує онлайн-концерти за підтримки інформаційного партнера — телеканалу «Тернопіль 1″.

Уже відбулося сім концертів наживо і завтра, у четвер, відбудеться концертна програма «Я по світу іду в вишиванці» за участі викладачів та випускників коледжу.

Зокрема, звучатимуть пісні у виконанні солістів Тернопільської обласної філармонії Андрія Липки та Наталії Присіч, лауреатів Всеукраїнських конкусів Вадима Дарчука та Володимира Шагая, жіночого вокального тріо  у складі Марії Лемішки, Наталії Голодриги та Оксани Шуфліти. Концертмейстери заходу — Олег Кирилюк, Олеся Сосновська та Віталій Бобровський.

Інструментальні композиції глядачам подарує дует бандуристок «Елегія струн» у складі  Юліани Хаварівської та Богуслави Салівончик.

Звучання сучасної електробандури продемонструє заслужений артист України Дмитро Губ’як.

Ведучий концерту — Андрій Оленин, режисер — Богдан Маюк, звукорежисер — Микола Черній.

Концерт відбудеться за підтримки управління культури Тернопільської ОДА та медіа-підтримки TeNews.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі