Тернополян запрошують на онлайн-зустріч з Наталією Попович

Опубліковано:
20 Травня, 2020

Запрошуємо на онлайн-зустріч з НАТАЛІЄЮ ПОПОВИЧ, засновницею One Philosophy Group Of Companies, співзасновницею Українського кризового медіа-центру. У прямому ефірі платформи «Поки всі вдома — змінюйся» поговоримо про культурну дипломатію, про брендинг, репутаційний менеджмент, соціальний маркетинг та промоцію України на міжнародній арені.

Одним із важливих напрямків діяльності кожного українця є підвищення іміджу рідної країни у світі. Ця робота потребує консолідації зусиль усіх українців світу.

Культурна дипломатія – це «форма «м’якої сили», що має стати важливою складовою інструментарію міжнародних відносин. В українському суспільстві вже сформовано запит на політику культурної дипломатії, яку визнано ефективним інструментом формування позитивного іміджу країни у світі, що ставить відповідні завдання не тільки перед державою, але і перед міжнародними громадськими об’єднаннями, діяльністю їх представників.

«З 16 років, коли я вперше поїхала на навчання до США, завжди прагнула бути гідним послом моєї країни у світі. І завжди дбаю, щоб бізнес чи громадські проєкти, до яких маю стосунок, були глобальними у своїй свідомості, щоб хотіли конкурувати не лише в Україні, щоб множили славу нашої країни та формували до неї повагу. Я переконана, що кожен з нас формує певний простір буття, простір поваги, простір довіри навколо себе», — так про свою особисту місію розповідає пані Наталія.

Нагадаємо, що платформа Поки Всі Вдома – Маркетинг змін розпочала роботу 6 квітня. Вона корисна для:

– підприємців, які готові до нових викликів;

– працівників, фрілансерів, віддалених фахівців, які прагнуть рости та розвиватися;

– молоді в активному пошуку себе;

– активних громадян, які прагнуть опанувати нові навички та почати на них заробляти.

Як проходять онлайн-зустрічі на платформі?

Demkura Taras, підприємець, меценат, віцепрезидент Національного комітету Міжнародної торгової палати України, особисто запрошує на інтерв’ю спікерів, які допомагають кожному учаснику платформи зрозуміти себе, свої професійні особливості, переваги, цінності, унікальні якості та намалювати дорожню карту на поточний рік з урахуванням ситуації, в якій ми сьогодні опинилися.

Ефіри проходять на Youtube-каналі: https://www.youtube.com/channel/UC605Ytb8jN-Iz5qEkRyve6Q

Організатори готують нові зустрічі з цікавими спікерами, провідними експертами та запрошують долучатися до платформи «Поки всі вдома — змінюйся».

Приєднатися до закритого телеграм-чату, можна зареєструвавшись за посиланням: https://pokyvsivdoma.com.ua

Подія на ФБ: https://www.facebook.com/events/297921017889454

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #попович, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: