Тернопільські патрульні дякують небайдужим громадянам за своєчасне повідомлення про правопорушення

19.05.2020 21:45   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Сьогодні, близько 17-ї години, на спецлінію 102, звернувся небайдужий громадянин та повідомив, що на вулиці Злуки водій напідпитку вчинив ДТП.

Патрульні оперативно прибули за вказаною адресою та встановили, що водій автомобіля Toyota Yaris не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бордюр. На щастя, цього разу обійшлось без потерпілих.

Підчас спілкування з водієм, інспектори помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тож, запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу, за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат виявився позитивним. Прилад зафіксува 2,40 проміле алкоголю в крові водія, що в 12 разів перевищує допустиму законом межу. Окрім того, громадянин не мав при собі посвідчення водія.

На чоловіка патрульні склали протокол за ч.1 ст.130( керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, протокол за ст. 124( порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст. 126 (керування транспортним засобом без посвідчення водія) КУпАП.

Шановні громадяни, ваша безвідповідальність може спричинити жахливі наслідки не лише для вас, але й для оточуючих. Кермуйте відповідально!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі