Підволочиська громада розвиває проєктний менеджмент

Опубліковано:
19 Травня, 2020

Проєктний менеджмент та підготовка заявок для участі в актуальних конкурсних відборах стали основними питаннями, які обговорювалось під час онлайн-консультації експерта з регіонального розвитку Тернопільського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Тараса Рашкевича для представників Підволочиської громади.

Учасникам онлайн-зустрічі була необхідна допомога у заповненні заявки щодо участі в програмі «Академія культурного лідера» на 2020-2021 роки, який проводить Міністерство культури, молоді та спорту України спільно із Goethe-Institut в Україні та ГО «Інститут культурної політики». Експерт регіонального офісу допоміг фахівцям громади сформувати основу проєктної заявки та надав рекомендації щодо подальшого її заповнення.

«Я та мої колеги щиро вдячні за дуже змістовну консультацію. Особливо важливо відчувати, що в період поширення пандемії коронавірусу наші навчання разом з командою Тернопільського регіонального офісу продовжується. Надіємося на спільний успіх», – ділиться враженнями Мар’яна Кузьмін, начальник відділу організаційно-виконавчої роботи виконавчого апарату Підволочиської ОТГ.

Також вдалося опрацювати заявку від громади на конкурс малих грантів 2020, який оголосило Посольство Словацької Республіки в Києві. За словами Тараса Рашкевича, подана заявка, у випадку її відбору в якості переможця,  дасть можливість забезпечити захист екосистеми суші на території Підволочиської громади. 

«Ми неодноразово наголошували на можливостях, які відкриваються перед громадами завдяки якісному проєктному менеджменту. Команда Тернопільського регіонального офісу U-LEAD регулярно проводить семінари та консультації по цьому напрямку, більше того, ми завжди готові допомагати громадам при заповненні заявок.  Чекаємо на пропозиції та ідеї від громад», – закликала Наталія Онищук, керівниця Тернопільського регіонального офісу.

Зазначимо, що Програма «U-LEAD з Європою» підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами – членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #U-LEAD з Європою, #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: