Пішохідний перехід пункту пропуску «Шегині» відновив роботу

Опубліковано:
18 Травня, 2020

В ніч на 16 травня відновив роботу пішохідний перехід  пункту пропуску “Шегині-Медика”. Це єдиний на  українсько-польському кордоні пункт пропуску, де кордон можна перетнути в пішому порядку.

Упродовж ночі в Україну пройшло 325 громадян, з України – 83. Для громадян, які прямують в Україну є певні обмеженнями, які  передбачені законодавством (пропозиція проходження обсервації, тестування, встановлення програми “Дія. Вдома” на їхніх смартфонах, попередження про необхідність проходження самоізоляції за вказаною ними адресою). Також  біля виходу з пункту пропуску ДСНС встановила намет де  роблять тести. Працівники митниці  забезпечені засобами захисту та санітайзерами.

Раніше,13 травня, Кабінет міністрів України на засіданні проголосував за постанову щодо відкриття пішохідного переходу пункту пропуску  “Шегині». На сьогодні на Львівщині працюють ще 2 пункти пропуску: “Краковець-Корчова” і “Рава-Руська-Хребенне”, який відкрили зовсім недавно.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #митниця, #шегені
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: