«Поки всі вдома — змінюйся»: Ірина Сисоєнко

Опубліковано:
18 Травня, 2020

У нас є кваліфіковані лікарі та прийнятна ціна на послуги, а це відкриває перспективу в найближчі 10 років приймати в країні мільйони іноземців на лікування та оздоровлення. Таку перспективу окреслила в ефірі Ірина Сисоєнко, Президент ГО «Всеукраїнська Асоціація Фізичної Медицини, Реабілітації та Курортології» Голова Офісу реформ при Національній академії медичних наук України, Народний депутат України, заступник голови Комітету ВРУ з питань охорони здоров’я VIII скликання.

null

Наша країна сьогодні має переваги за ціною, наприклад в галузі стоматології, репродуктивної медицини. У нас є також джерела з цілющою водою, унікальні лікувальні озера, але самі українці мало про це знають. Ситуація може змінитися, а у ролі сильного поштовху став коронавірус. Люди почали більше уваги приділяти власному здоров’ю, а завдяки інтернету можуть обирати собі лікаря, діагностичний центр, клініку з кращими можливостями і якістю послуг.

Якість обслуговування у сфері медицини справді необхідно вдосконалювати, впевнена Ірина Сисоєнко. Спеціалісти не тільки повинні знати англійську мову, а і бути більш турботливими до пацієнтів.

Створювати клініки, забезпечені сучасним обладнанням, з високим рівнем надання послуг − це можливо за участі бізнесу. Робота таких клінік принесе прибуток інвесторам і державі, а люди отримають сервіс високого класу. Те, що таке можливе, говорить досвід Ізраїлю. Попри те, що країна змушена воювати, там на рівні держави створили достойні умови для роботи лікарів (високі зарплати, сучасне обладнання, підтримка кращих методів лікування).

Для розвитку медичного туризму в Україні нині формується спеціальна програма. Акцент робиться на профілактиці (одна грошова одиниця, вкладена в профілактику, заощаджує 100 одиниць, потрібних на лікування). За новими нормами, роботодавцеві стане вигідно турбуватися про здоров’я працівників.

Нагадаємо, що 6 квітня по Україні розпочала роботу платформа «Поки всі вдома — змінюйся». Вона корисна для підприємців, які готові до нових викликів, працівників, фрілансерів, віддалених фахівців, які прагнуть рости та розвиватися, молоді в активному пошуку себе, активних громадян, які прагнуть опанувати нові навички та почати на них заробляти.

null

Як проходять онлайн-лекції? Тарас Демкура, підприємець, меценат, віцепрезидент Міжнародної торогової палати, особисто запрошує на інтерв’ю спікерів, які допомагають кожному учаснику платформи зрозуміти себе, свої професійні особливості, переваги, цінності, унікальні якості та намалювати дорожню карту на поточний рік з урахуванням ситуації, в якій ми сьогодні опинилися.

Організатори готують нові зустрічі з цікавими спікерами, провідними експертами та запрошують долучатися до платформи «Поки всі вдома — змінюйся».

Приєднатися до закритого телеграм-чату, можна зареєструвавшись за посиланням: https://pokyvsivdoma.com.ua

Долучитися до платформи на фейсбук можна тут: Поки Всі Вдома – Маркетинг змін (https://www.facebook.com/groups/687778691960235)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поки_всі_вдома, #Сисоєнко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: