На біатлонному стрільбищі у Підгородньому зрізали десятки дерев та металеві мішені (Фото)

Опубліковано:
18 Травня, 2020

Біатлонна база у Підгородньому під Тернополем минулими вихідними стала об’єктом злочинних посягань «авантюриста».  

У другій половині дня, 9 травня, жителі Підгороднього викликали правоохоронців, бо помітили, що на території стрільбища «господарює» невідомий чоловік. Він зрізав дерева й вантажив їх на причеп свого автомобіля. Також зрізав дев’ять установок-мішеней для стрільби з малокаліберної гвинтівки.

Після приїзду на місце інциденту правоохоронців з’ясувалося, що «наводив лад» так званий директор біатлонної спортивної бази Віктор Щур.

Як розповів «Тернополянам» спортсмен, військовий-доброволець, громадський активіст Олександр Починок, Віктор Щур наразі немає ніякого відношення до стрільбища, а тому його перебування там є незаконним.

– Мені стало відомо, що Віктор Щур упродовж тижня зрізав дерева на території стрільбища, вантажив їх та возив до дому. Правоохоронцям він затято пояснював, що у такий спосіб нібито наводить лад. Розповідав їм різноманітні «байки» про тренувальний процес. Але цей самозванець та аферист немає ніякого відношення до стрільбища. Стосовно Віктор Щура відкрито кримінальне провадження за фактом умисного підроблення протоколу загальних зборів учасників товариства «Колос» агропромислового комплексу та ЦОП з біатлону, – зазначив Олександр Починок.

Активіст також наголосив на тому, що результати «господарювання» Щура на біатлонній базі – плачевні.

– Наслідки його горе-керівництва усім добре відомі. Понад три роки на контрухилі пролежали купи тирси, на яких навіть почали рости молоді деревця. Поблизу вогневого рубежу – гори піску, які розмивав дощ та вітер. Віктор Щур навіть дозволяв собі влаштовувати «алкогольні посиденьки» на території бази, свого часу облаштував там мангал та поставив стіл. Батьки дітей з Підгороднього розповідали, що Щур залякував їх. Мовляв: «халява скоро завершиться і доведеться за все платити». Неодноразово він забороняв дітям тренуватися, для цього навіть вимикав світло на базі. А після того, як у 2019 році на розвиток біатлону в Україні виділили 64 мільйони, Віктор Щур раптом почав робити вигляд, що хвилюється за долю спорту на Тернопільщині. З такими недолугими керівниками за 5 років ми не маємо жодного тернополянина в юніорській збірній команді України. У будівлі на базі протікає дах, затоплює весь третій поверх, а він у той час вирішив зробити косметичний ремонт на першому поверсі. Прикро, що сьогодні ця людина вважає себе господарником на стрільбищі, а своїми діями знищує його, – додав Олександр Починок.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дерево, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: