На Тернопільщині підприємство звинувачують у незаконній вирубці лісу

Опубліковано:
18 Травня, 2020

На Тернопільщині прокуратура звинувачує одне із лісогосподарських підприємств у незаконній вирубці дерев. Суму збитків завданих природно-заповідному фонду оцінюють у понад 840 тис. грн.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області, одне із лісогосподарських підприємств здійснило у 2017 р. вирубування понад 200 дерев на території 2 об’єктів природно-заповідного фонду. При цьому представники лісництва не мали відповідних дозволів Міністерства екології та природних ресурсів України. Незаконними діями працівників лісництв спричинено збитки в розмірі 840 тис. грн. Кременецька місцева прокуратура пред’явила позов до суду до лісогосподарського підприємства з вимогою відшкодувати завдані.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дерева, #кременець, #ліс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #природно-заповідний фонд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: