Тернопільські дитсадки працюватимуть все літо

17.05.2020 15:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Зважаючи на те, що працівники дитсадків зараз перебувають у відпустках, а самі тернополяни навряд чи масово поїдуть на відпочинок, на літо дитсадки не закриватимуть.

Про такі плани розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

Коли запрацюють садки, поки що невідомо. Рішення про припинення роботи навчальних закладів Уряд прийняв, але про його скасування наразі не йдеться. Тож до кінця травня діти не йтимуть ні до школи, ні в дитсадки. Тим часом у приміщеннях вже проводять ремонтні роботи.

– Купують для дошкільних навчальних закладів необхідні засоби захисту, зокрема, і лампи для кварцювання. Готуємось розпочати роботу дитсадків з 1 червня, але все залежатиме від рішення центральної влади. Попри це плануємо влітку садки не закривати, – пояснює очільник міста. 

Швидше за все, цього року будуть обмеження, аби їхати кудись на відпочинок, батьки ходитимуть на роботу, буде потреба кудись подіти дітей. Тому працівників дитсадків відправили у відпустки вже зараз, пояснює Надал.

Аби влітку було кому виходити на роботу. Адже планують, що всі дитсадки працюватимуть все літо, за виключенням одного-двох, де проводитимуть ремонти. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі