Старенький пес щонеділі ходить до церкви і чекає господаря – подаруйте Барсику дім

Опубліковано:
17 Травня, 2020

Давайте разом зробимо нашу Тернопільську громаду територією щасливих тварин і людей…

“Чому мене не пускають додому до мого дідуся?”, саме таке запитання в очах у Барсика. Маленький пісочного кольору песик за рік навчився шукати їжу біля смітників, та і люди шкодують бідолашку – підгодовують і пам’ятають, як разом з поважним господарем вони гуляли вулицями міста. Зараз песик сам ходить тими стежками, а у неділю його можна побачити біля Тернопільської катедри, саме там колись чекав господаря, який у вишитій сорочці був на службі. Не забуває старий песик, а можливо надіється, що знову зустріне Його.

Малесеньким песеням Він приніс Барсіка у дім. Дружина була не в захваті, але пізніше няньчилась та пестила малого, як дитину, адже, на жаль, дітей в родини не було. Барсик катався в любові і ласці, як сир у маслі. Був дуже вихованим та слухався господаря, на вулиці не пустував. Найближчі родичі – племінники, зрідка провідували їх та бачили, яка дружба між усіма ними. Пройшов час, і приніс нові випробування – дружина захворіла та злягла у ліжко, відмовили ноги. Чоловік доглядав тепер і за нею, і за Барсиком. Сплили роки і її не стало… Осиротіли… Час не на користь старшим людям… Коли лежав вже сам господар, дуже просив не залишати Барсика, доглянути друга і майже дитину…

Гавкає Барсик під дверима, але не відкриваються… І до других не іде, тримає вірність своєму дому і своєму другу…

У неділю піду подивлюсь чи не забув Барсик піти до церкви…

Барсик заслуговує на дім, його зрадили, а він ні…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: