5 причин не спілкуватися з колишніми після розставання

Опубліковано:
16 Травня, 2020

Є мільйон причин не повертатися до колишнього, багато способів дивно поводитися в інтернеті після розставання і цілих 100 причин не спілкуватися з колишніми після розставання. Те, що це спілкування не призводить ні до чого хорошого знаємо і ми, і ти, і мама колишнього і сусід, якого ти зустрінеш в ліфті по дорозі додому.

Спілкування з колишніми – це спогади, емоції і спроби залишитися друзями після розставання. А дружити з тим, чиє прізвище ти малювала біля свого імені в планері, в зошиті в клітинку і на останньому річному звіті – ідея не з кращих. Зараз пояснимо чому.

1. Неможливо побудувати нові відносини

Ваше спілкування апріорі не може нести виключно дружній характер. Чому? Все просто – у вас вже був секс. Він не буде підтримувати твої спроби піти на побачення з тим класним чуваком з бару, а скоріше навіть буде перешкоджати твоїм спробам знайти собі хоч кого-небудь.

Ні. Він не хоче тебе повернути. Просто бачити, що у тебе і без нього все ок – дивно. Та й на самолюбство впливає негативно. Коротше кажучи, нових відносин біля старого колишнього – не бути.

2. З колишнім не рахується

Пам’ятаєш, у минулому пункті ми сказали, що у вас вже був секс? А сам секс пам’ятаєш? Так ось, саме тому, що ти пам’ятаєш, як вам було здорово, ти будеш користуватися вашим спілкуванням в цих самих цілях.

По суті, нічого поганого в тому, що ти вирішиш переспати з колишнім, немає. Але є невеликий нюанс – цей “нічого не значущий” секс “на один раз/на прощання/по старій дружбі” теж не дасть тобі можливість рухатися вперед.

І маленький спойлер для тих, хто все-таки вирішив, що “з колишнім не рахується” – ще як рахується.

3. Важко пояснити спілкування нинішньому хлопцю

Якщо ви з колишнім випадково зіткнулися в супермаркеті через 5 років після розриву і вирішили випити кави – це ок. Але навіть в цьому випадку, у твого нинішнього хлопця можуть виникнути питання.

Але якщо ви розлучилися не так давно, але спілкуєтеся більш ніж регулярно, разом вигулюєте собак і ти без задньої думки можеш покликати колишнього з його дівчиною на подвійне побачення в бар – це взагалі не дуже здорово.

Знайди баланс між ввічливим кивком в тому ж супермаркеті і спільними поїздками на море з вашими новими партнерами. Наприклад, додай до кивку питання про те, як поживає його мама, а почувши відповідь – біжи додому.

4. Хворобливі переживання

Не всі розставання схожі на обопільно прийняте рішення. Якщо хтось із вас зробив іншому боляче (а швидше за все так і було), то зустрічі, спілкування та чати до 5 ранку будуть погіршувати ситуацію, заганяючи тебе (або його) в емоційну нестабільність все далі і далі.

Щоб не виявити себе ридаючій на кахельній підлозі ванної кімнати – не йди на ризики і просто не спілкуйся з колишнім.

5. Різні цілі спілкування

  • Ти хочеш повернути його, а він хоче вбити час;
  • Він хоче повернути тебе, а тобі просто хочеться пом’якшити розставання;
  • Ви просто спите.

У кожній з перерахованих вище ситуацій – у вас різні цілі спілкування (навіть коли спите). Щоб позбавити себе від несподіваної розв’язки – з’ясуй на березі, для чого це тобі потрібно в принципі. Повір, якщо ти спитаєш себе, то виявиш, що спілкуватися з колишнім тобі зовсім не обов’язково.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #кохання, #порада, #стосунки, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: