Український виробник кормів допоможе тим, хто опікується безпритульними котами та собаками в Україні

Опубліковано:
16 Травня, 2020

Допомогти чотирелапим безпритульним тваринам з спеціальним харчуванням зможуть зооволонтери та зоозахисні організації завдяки програмі від українського виробника кормів. 

Минулого року компанія ТзОВ “Кормотех” передала 30 тонн залишкової продукції з виробництва кормів для тварин зооволонтерам і зоозахисникам. Цього року компанія розробила програму, за якою кожен притулок чи зооволонтер зможуть купувати продукцію брендів компанії, зокрема і раціони “КЛУБ 4 ЛАПИ”, за спеціальними зниженими цінами.

null

“Під час карантину Kormotech з кожним днем отримує все більше запитів про допомогу від притулків та зооволонтерів, які опікуються безпритульними тваринами в Україні. Тому нашим рішенням було не залишатись осторонь і протягом 2020 року. Ми постійно модернізуємо своє виробництво, залишкової продукції з кожним днем усе менше. Відтак ми більше не можемо забезпечити усі притулки необхідною продукцією. Тому прийняли рішення розробити офіційну програму лояльності для тих, хто опікується безпритульними чотирилапими.” – зазначає Катерина Ковалюк. керівниця pr-служби Kormotech.

Зареєструватися у програмі можна за посиланням, обравши опцію «Я волонтер»: petexpert.com.ua/registration/select

Перелік необхідних документів для участі у програмі: petexpert.com.ua/instruction.pdf

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тварини, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: