Між лікарнями Тернопільщини розподілять отриману благодійну допомогу

Опубліковано:
16 Травня, 2020

Між чотирнадцяти лікувальними закладами Тернопільщини, які приймали першу хвилю надання допомоги хворим на COVID-19, розподілять нове медобладнання. Зокрема, передадуть УЗД-апарати, монітори пацієнта, рентген-апарат та захисні костюми. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Медтехніку та захисні костюми Тернопільщина отримала, як благодійну допомогу від великого бізнесу. Попередньо, разом із з Міністерством охорони здоров’я України, обласними державними адміністраціями було сформовані списки того, що є найнеобхіднішим.

«Зараз у нашому медичному закладі перебувають 32 пацієнти, які щоденно потребують кваліфікованої медичної допомоги. Від благодійників ми отримали сучасний цифровий рентген-апарат, який допоможе виявляти різні важкі патології у пацієнтів. Він повністю відповідає поточним потребам госпіталю та, коли ми переможемо недугу, він буде так само необхідним для роботи лікарів. До цього ми використовували прилад, придбаний ще у 70-тих роках минулого століття», – зазначив головний лікар Почаївської районної лікарні Богдан Кучер.

До слова, закупівлю обладнання та засобів захисту здійснила група «Нафтогаз України» за підтримки Офісу Президента та Міністерства охорони здоров’я.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #карантин, #коронавірус, #медобладнення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: