У Тернополі невідомі пошкодили фонтан Каскад

15.05.2020 23:30   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Двадцять одну тисячу гривень потрібно, щоб відремонтувати фонтан "Каскад" у Тернополі. Пошкодили його цими вихідними, - повідомив головний спеціаліст міського управління житлово-комунального господарства Микола Трач. За його словами, розбили 7 світлодіодних ламп. Коли фонтан відремонтують поки що невідомо. 

У Тернополі невідомі пошкодили фонтан

"Швидше за все, пошкодили в темну пору доби, так як свідків цього інциденту не виявлено. Управління направило відповідні листи до правоохоронних органів для вжиття відповідних дій для пошуку і для притягнення їх до відповідальності", - розповів Микола Трач.

Тернополянка Катерина Гайдук каже, дізналася про те що пошкодили фонтан сьогодні:

"Люди вже з глузду з’їхали. Дуже шкода що цей фонтан розбили, бо він є окрасою міста. Треба, щоб їх покарали, дали великі штрафи і щоб інші це не робили". 

У Тернополі невідомі пошкодили фонтан

Фонтан ремонтуватимуть за кошти міського бюджету.

"Ремонт там не буде дуже довгий. Просто треба замовити лампи. Як тільки вони будуть в нас, ми проведемо їм заміну", - сказав Микола Трач.

Речник Нацполіції області Сергій Крета повідомив, що "до поліції поки що не надходило жодних звернень від управління житлово-комунального господарства про пошкодження фонтану". 

 Капітальний ремонт фонтану "Каскад" у Тернополі зробили в 2013 році. Тоді на це витратили 399 тисяч гривень з міського бюджету.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Суспільне  

Коментарі