На військовому полігоні провели навчання водіїв підрозділів Тернопільської артилерійської бригади

Опубліковано:
15 Травня, 2020

На військовому полігоні тиждень тривали навчання водіїв підрозділів Тернопільської артилерійської бригади. Там проводили заняття з водіння на обмежених ділянках, також водії вдосконалювали знання військових автомобілів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-офіцер 44 окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа: 

«Протягом тижня, на військовому полігоні тривали заняття з водіями підрозділів артилерійської бригади. Заходи проводили з метою вдосконалення практичних навичок водіння автомобілів на обмежених ділянках, знань матеріальної частини та правил дорожнього руху. Залучений особовий склад виконував вправу №5 “Водіння по обмежених проїздах”, маневрував на час і точність, не порушуючи перешкод, які траплялись на шляху. Водіння автомобілів відбувалось у відповідності до вимог курсу водіння автомобільної техніки затвердженого начальником Головного управління підготовки – заступником начальника Генерального штабу Збройних Сил України. За результатами проведених занять, комісією військової частини А3215 було виставлено оцінку з теорії та практичних навичок водіння, визначено рівень підготовки кожного водія до виконання завдань за призначенням. Значну увагу під час водіння автомобілів приділяли дотриманню заходів безпеки, адже безпечна їзда – це і є запорука майстерності водія в усі пори року», – зазначає Юрій Кульпа.

Катерина Богуславська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44, #артелеристи, #бригада, #кульпа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #полігон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: