Працівники інфекційного відділення Чортківської лікарні за травень отримають по 4 тис. грн з бюджету громади

15.05.2020 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Працівники інфекційного відділення Чортківської районної лікарні за травень отримають по 4 тис. грн. з бюджету громади. Про це повідомляють на у міській раді. Таке рішення прийняли депутати на засіданні сесії. Цю доплату отримають 26 медичних працівників. По стільки ж грошей вони отримали у березні і квітні.

«Доплати здійснюють з бюджету Чортківської громади, у тому числі – за рахунок економії фонду оплати праці працівників апарату та виконавчих органів міської ради. Додаткові виплати медикам протягом трьох місяців вартуватимуть бюджету додатково 415 тисяч гривень (враховуючи утримання із заробітної плати). Коронавірус – велика небезпека здоров’ю та життю людей, а також фінансовій спроможності органів місцевого самоврядування. Бюджет Чорткова у березні невиконаний на два мільйони гривень,  у квітні – ще трішки більше – 2,1 млн. Однак, проблемам медицини увага буде приділятися і надалі, і будемо підтримувати медичних працівників, яких дуже  не вистачає», - розповідають у Чортківській міській раді.

Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі