Заради розваги: у Тернополі знищили фонтан «Каскад»

Опубліковано:
14 Травня, 2020

У Тернополі хулігани, заради розваги, побили освітлювальні елементи фонтану «Каскад». Наразі правоохоронці розшукують вандалів.

Інцидент трапився минулими вихідними, що зафіксували камери відеоспостереження. Внаслідок хуліганських дій було знищено сім елементів фонтану.

«Зумисно розбиваючи елементи, хулігани досягли своєї мети – у прожекторах цілком розбите як захисне скло, так і лампочки. Внаслідок злочинних дій виникла необхідність у повній заміні цих елементів. Відновлювальна вартість сягає близько 21 тисячі гривень», — повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

За фактом хуліганства уже спрямували заяву до правоохоронних органів, де вивчають відео із камер спостереження, які знаходяться неподалік фонтану “Каскад”.

До слова, комунальники закликають тернополян, які стали свідками події, повідомити прикмети осіб чи номери транспортних засобів, які ймовірно причетні до здійснення хуліганських дій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фонтан «Кульбаба», #фонтан Каскад, #хулігани
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: