Непродовольчі ринки Тернополя зможуть відкритися до кінця тижня

Опубліковано:
14 Травня, 2020

У Тернополі частина непродовольчих ринків, які відповідатимуть вимогам, зможуть відновити свою роботу з суботи. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Вчора представники ринків, спільно з міським головою Сергієм Надалом, написали лист до Прем’єр-міністра України. У своєму звернені вони попросили розглянути Кабінетом міністрів України надання дозволу на роботу непродовольчих ринків або можливості органам місцевого самоврядування самостійно приймати рішення. Згодом, спеціальна робоча група зустрілася з усіма підприємцями, щодо визначення статусу об’єктів ринкової торгівлі та надання рекомендацій щодо їх відкриття. Сьогодні ж, 14 травня, робоча група виїде на ринки щоб надання консультацій та рекомендацій щодо дотримання заходів безпеки відповідно до рекомендацій епідеміологів.

До слова, за результатами роботи групи на оперативному штабі буде прийнято відповідне рішення про можливе відкриття  непродовольчих ринків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: