На Тернопільщині колишній посадовець постане перед судом через отримання  1000 доларів США неправомірної вигоди

Опубліковано:
13 Травня, 2020

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно тернополянина за фактом одержання ним 1000 доларів США неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

За версією слідства, приватний підприємець пообіцяв за 1000 $ США вплинути на співробітників держустанови, де колись працював,  щодо  ухвалення позитивного рішення про надання у користування громадянину земельної ділянки. Після виготовлення проектно-технічної документації на землю площею 1,7 га для ведення особистого селянського господарства на території, колишній посадовець нагадав власнику ділянки про обіцяну суму за «послуги». Передача грошей відбувалась через посередницю в автомобілі, припаркованому біля автовокзалу міста. Злочин викрито спільно з працівниками СБУ та поліції.

Довідково: Санкція статті КК України за вказане кримінальне правопорушення передбачає позбавлення волі строком до 5 років.

Прес-служба
прокуратури Тернопільської області 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: