«Контінентал Фармерз Груп» підбиває підсумки весняної посівної

12.05.2020 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У «Контінентал Фармерз Груп» завершили весняну посівну кампанію. Всього в агрохолдингу під урожай 2020 року засіяно 89,5 тис. га ярих культур. З них найбільшу частку займають соняшник (32,3 тис. га) та соя (32,1 тис. га), під кукурудзу цьогоріч відвели 21,7 тис. га площі, картоплю посадили на 1,7 тис. га,  а 1,6 тис. га засіяли ярою пшеницею.

Незважаючи на карантинні обмеження, цьогорічну весняну посівну у «Контінентал» вважають найбільш успішною за останні роки: її вдалося провести чітко в заплановані терміни. Значною мірою цього вдалося досягти завдяки ефективній підготовці до сезону – Компанія вчасно та в повному обсязі закупила всі необхідні запчастини, насіння, мінеральні добрива, а також поповнила свій парк новою самохідною та причіпною сільгосптехнікою. А завдяки неухильному дотриманню посилених заходів безпеки на всіх виробничих об’єктах «Контінентал Фармерз Груп» вдалося вберегти здоров’я персоналу Компанії під час виконання весняно-польових робіт.

«Нам вдалося провести посів ярих культур у доволі стислі терміни, як і було заплановано. Така оперативність виправдала себе, адже дозволила максимально ефективно використати наявну вологу в ґрунті, кількість якої навесні, на жаль, з кожним сезоном зменшується, – підбив підсумки директор з виробництва “Контінентал Фармерз Груп” Віталій Ставнічук. – У цьому сезоні також хочу відмітити злагодженість роботи усієї нашої команди та її готовність долати нові виклики. Цього року всім аграріям вперше довелось працювати в особливих карантинних умовах – але ми впорались і продовжуємо виконувати свої виробничі плани».

Нагадаємо, що загалом у 2020 році «Контінентал Фармерз Груп» планує зібрати врожай із площі близько 192,5 тис. га в Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі