«Навіть не цікавлюся цим, хай суд розбирається», – нардеп Богданець про бійку у ВРУ

Опубліковано:
12 Травня, 2020

У грудні минулого року в кулуарах ВРУ не порозумілися колишні депутати-свободівці та народний обранець від «Слуги Народу» з Тернополя Андрій Богданець. Дійшло до бійки.

В результаті – тернопільський нардеп потрапив до лікарні зі струсом мозку. За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження щодо нападу на Андрія Богданця.

Сьогодні народний обранець каже, як чоловік та політик він вже забув про цю неприємну ситуацію, але як доброволець – ні.

Про це він заявив у прямому ефірі авторської програми Віталія Цимбалюка «Пекуча тема» на каналі «Тернопіль 1».

– Напад на чинного народного депутата у стінах ВРУ – неприйнятний та ганебний вчинок, за який винні мають понести кримінальну відповідальність. У житті бувають різні ситуації, але нападати четверо на одного – підло. Не мати слів аргументувати свої заперечення, а робити це за допомогою кулаків, звісно, це неприпустимо. Зараз я навіть не цікавлюся тим, на якій стадії перебуває справа. Нехай суд розбирається й приймає зважене рішення. Як політик та чоловік я вже забув про цю ситуацію, але як доброволець, якому сказали: «ти там не був», – ні. Я залишив дітей й пішов воювати, а тепер мені заявляють: «ти там відсиджувався». Я – патріот своєї держави, а тому такі цинічні слова та неврівноважена поведінка мене дуже сильно обурює, – зазначив Андрій Богданець.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Богданець, #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: