Тернопільські підприємці зможуть користуватися спецтранспортом

12.05.2020 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі з 14 травня підприємці, які відновили роботу, зможуть користуватися спецтранспортом. Про це повідомив міський голова Сергій Надал.

Пасажирам із собою потрібно мати довідку з роботи, що вони дійсно працюють на цьому підприємстві, а також документ, який посвідчує особу. Вхід у транспорт буде дозволений лише у масці. Пасажирів просять дотримуватися дистанції в автобусах.

Зазначимо, що згідно з постановою Уряду з 11 травня запрацювали магазини непродовольчих товарів, у тому числі у приміщенні торгово-розважальних центрів. Також роботу відновили салони краси й перукарні, стоматології, літні майданчики у закладах громадського харчування, заклади побутового обслуговування, дозволена діяльність адвокатів, нотаріусів, психологів. З 13 травня у Тернополі почнуть працювати два продуктові ринки: Тернопільський центральний ринок і «Овочевий ринок» на вулиці Шептицького.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі